Balibey'de Hayvan Içme Suyu Göleti Temizlendi

Balibey'de Hayvan Içme Suyu Göleti Temizlendi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan, Kula ilçesine bagli Balibey Mahallesi’nde bulunan Hayvan Içme Suyu (HIS) göletinde baslatilan temizlik ve bakim çalismasi tamamlandi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi, kirsal mahallelerdeki hayvan üreticilerine destek vermek için yürüttügü çalismalarina devam ediyor. 17 ilçenin tamaminda sürdürülen çalismalar ile üreticilerin yaninda yer alan ve gelirlerinin artmasina yönelik yatirim hizmetlerini sürdüren Manisa Büyüksehir Belediyesi, ekonominin canlanmasi ve üreticilerin gelir kalemlerinin artmasi adina yaptigi hizmetleri araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi, Kula ilçesine bagli Balibey Mahallesi’nde yaklasik 2 bin 500 hayvanin faydalandigi gölette temizlik ve bakim çalismasini tamamlayarak vatandaslarin hizmetine sundu.

“Çalismalardan çok memnunuz”

Balibey Mahalle Muhtari Yakup Erdogan, kirsal mahallelerde üretime destek adina yapilan çalismalardan çok memnun olduklarini belirterek, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine tesekkürlerini iletti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta da, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlari ile üreticilere verilen destegin sürecegini ve çalismalara devam edeceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile