Balikesir Büyüksehir'den AK Parti Ayvalik Ilçe Baskani Güren'e Tam Destek

Balikesir Büyüksehir'den AK Parti Ayvalik Ilçe Baskani Güren'e Tam Destek

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, AK Parti Genel Merkezi tarafindan kisa bir süre önce Ilçe Baskanligi görevine getirilen Mustafa Güren, Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nde sicak temaslarda bulundu. Ayvalik’in alt yapi konusundaki sorunlariyla ilgili hazirladigi dosyalari Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ile paylasan, Baskan Güren’e Büyüksehir’den tam destek geldi.

Ayvalik’ta AK Parti’nin genç Ilçe Baskani Mustafa Güren görevine hizli bir baslangiç yapti.

Türkiye’nin turizm alaninda parlayan yildizi konumundaki Ayvalik’in en büyük sorunlarindan biri olan Ayvalik’in kanalizasyon ve susuzluk sorunlarini çantasina koyan Mustafa Güren, Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin kapisini çaldi.

Güren’in ilk duragi Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz oldu.

Baskan Yilmaz’in büyük bir ilgisiyle karsilasan Güren, ilçenin alt yapi sorunlarinin çözümüne yönelik hazirladigi projeleri Baskan Yilmaz ile paylasti.

Ak Parti Ayvalik Ilçe Baskani Mustafa Güren’i büyük bir dikkatle dinleyen Yücel Yilmaz, Ayvalik ile ilgili yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler verdikten sonra ilçede alt yapi sorunlarinin ortadan kaldirilmasina yönelik süren çalismalar hakkinda da bilgiler verdi.

Güren’in hazirladigi acil eylem planini yerinde bulan Baskan Yilmaz, Ayvalik’ta süren kanalizasyon, su ve yol yapim projelerinin hizla tamamlanmasi için Güren’in hazirladigi projeyi de bu çalismalari içine katacaginin sözünü verdi.

Mustafa Güren’e görevinde basarilar dileyen Baskan Yilmaz, elinden gelen tüm destegi Güren’e vereceginin de altini çizdi.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi ziyaretinde; BSB Baskan Yardimcisi Yasin Sagay ve akabinde BASKI Genel Müdürü Izzet Günal ile de görüsmeler yapan AK Parti Ayvalik Ilçe Baskani Mustafa Güren, Ayvalik’a büyük bir memnuniyetle döndü.

Ayvalik’a en iyi hizmetin getirilmesi için partisinin genel baskanligi tarafindan kendisine tevdi edilmesinin ardindan tek amacinin dogup, büyüdügü ilçede kalici izler birakmak oldugunu söyleyen Baskan Güren gazetecilere yaptigi açiklamada, “Ayvalik’imizin sorunlarinin çözümlenmesinde dogru adres; AK Parti’dir. Bizim için halka hizmet, Hak’ka hizmettir. Partimizin Genel Baskani ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in mesalesini yaktigi bu kutsal yolda ilerleyerek milletimizin hizmetkâri olmayi kendimize görev bildik. Bu siarla Ayvalik’ta sosyo-ekonomik sikintilarin gerilemesi, sosyal hayat ivmesinin yükseltilmesi ve ilçe halkinin alacagi en iyi hizmetlerle yüzünün gülmesi için ben ve ekip arkadaslarim tüm gücümüzle gayret edecegiz. Bundan hiç kimsenin en ufak bir süphesi olmasin” dedi.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi’ne yönelik gerçeklestirdigi ziyarette kendisine yakin ilgi gösteren Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a sükranlarini sunan Mustafa Güren, “Yücel Yilmaz Baskanimiz, Ayvalik’i Balikesir’in konukevi ve vitrini olarak görüyor. Bu yüzden de Büyüksehir yatirimlarinin ilçemize getirilmesinde çok ciddi çabalar harciyor. Bizde naçizane hazirladigimiz projeleri gerçeklestirdigimiz ziyarette kendisine sunduk. Çok sevindi ve ilgilendi. Sanirim çok yakinda Ayvalik için müjdeli haberleri kiymetli halkimizla paylasacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile