Balikesir'de, 19 Okulda Yil Boyu Hazirlanan Ürünler Sergilendi

Balikesir'de, 19 Okulda Yil Boyu Hazirlanan Ürünler Sergilendi

Burhaniye ilçesinde, 19 Mayis etkinlikleri çerçevesinde 19 okulda hazirlanan el emegi göz nuru eserler sergilendi. Ören Mahallesi Meydaninda hazirlanan sergiler büyük ilgi gördü.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün düzenledigi etkinlikte, 19 okuldaki yil boyunca hazirlanan resimlerden ahsap çalismalarina kadar yüzlerce ürün görücüye çikti. Sergileri, Kaymakam Ilyas Memis, Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Baskan Yardimcisi Murat Yazgan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Bora Zihni, AK Parti Ilçe Baskani Namik Kemal Gedikoglu, CHP Ilçe Baskani Aylin Yildirim, Iyi Parti Ilçe Baskani Erdogan Kahya, Okul Müdürleri, Ögretmenler, Ögrenciler ve vatandaslar ziyaret etti. Etkinlik hakkinda bilgi veren Ilçe Milli Egitim Müdürü Bora Zihni, sergilerde 19 okulda üretilen eserlerin yer aldigini anlatirken, “ Okullarda yil boyun üretilen eserler burada sergileniyor. Ögrencilerimizin yeteneklerini gelistirmek için bu tür organizasyonlar yararli olmaktadir” dedi.

Ögrencileri tebrik eden Kaymakam Ilyas Memis de, “ Okullarimizda görsel sanatlar alaninda ögrencilerimizin ortaya koymus oldugu çalismalar bu gün Ören Meydaninda görücüye çikti. Bunlari degerli vatandaslarimizla,, halkimizla paylasiyoruz. Öncelikle bu etkinlikte emegi geçen Milli Egitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Ögretmenlerimize ve bu çalismalarda büyük basari gösteren kabiliyetlerini marifetlerini ortaya koyan ögrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kurdele kaymakam Ilyas Memis ve Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler ile diger katilimcilar tarafindan kesilirken, sergiler gezildi. Sergileri teker teker ezen Kaymakam Ilyas Memis ve Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, ögrencileri kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile