Balikesir'de 62 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir'de 62 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekipleri il genelinde yaptiklari asayis uygulamalarinda çesitli suçlardan aranan toplam 62 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 14 kisi tutuklandi.

Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 25 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 14 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 4 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 6 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek, 2 adet kurusiki tabanca ve tabancaya ait 18 adet fisek ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Balya, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Gönen, Havran, Kepsut, Karesi ve Susurluk ilçelerinde yaptiklari asayis çalismalarinda çesitli suçlardan aranan 37 sahsi gözaltina aldi. Yapilan aramalarda 2 adet av tüfegi ve 1 adet biçak ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile