Balikesir'de Anne Çocuk Halk Oyunlari Ekibi Gösteri Yapti

Balikesir'de Anne Çocuk Halk Oyunlari Ekibi Gösteri Yapti

Balikesir’in Burhaniye ilçesinde, anne ve çocuklarindan olusan halk oyunlari ekibi ilk gösterisini yapti. Halk Egitimi Müdürlügünün düzenledigi kurslara katilan anne ve çocuklarinin gösterileri büyük alkis aldi.

Nadir Tolun Ilkokulu 3/A sinifinda sinif ögretmeni Yasemin Diken’in destegi ile 11 ögrenci ve anneleri, Ekim ayindan beri Sevgi Aslanoglu Dur’un egitmenligini yaptigi kursa katildi.

8 Eylül Stadi’nda düzenlenen 19 Mayis törenlerinde horon, Ankara havasi ve zeybek oynayan anne çocuk ekibinin gösterileri büyük alkis aldi.

Çocuklari ile birlikte oynamaktan mutlu olduklarini anlatan Hatice Ekinci, “Ekim ayindan beri Nadir Tolun Ilkokulu 3/A sinifi olarak bu gösterimize çalisiyoruz. Bizim için çok güzel ve eglenceliydi. Anne çocuk etkinligi adi altinda halk oyunlari ve folklor çalismasi yaptik. 19 Mayis’ta oynamaktan da büyük seref duyduk. Çok tesekkür ediyorum ögretmenimize ve okulumuza” dedi.

Ögrencilerden Semih Ekinci de, “Annemle birlikte folklor oynamaktan çok mutluyum. 19 Mayis’ta oynamaktan da çok mutluyum. Güzel oynadim” dedi.

Tugba Çiftçi ise "Ben annemle birlikte oynamaktan çok mutluyum. Iyi ki halk oyunlari ögretmenimiz var. 19 Mayis’ta çok eglendik” diye konustu.

Bir baska anne Sinem Irmak Kara da, "Nadir Tolun Ilkokulunda okuyan kizim Elif Kara ile anne çocuk etkinligimiz var. Halk oyunlari gösterimizi düzenledik. Çok mutluyuz. Çok güzel geçti. Tesekkür ederiz herkese” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile