Balıkesir'de Dil Öğrencilerinden Türkiye'de Büyük Başarı

Balıkesir'de yabancı dil üzerine eğitim veren YDS Dil Okulu öğrencileri YGS sınavında aldıkları Türkiye derecesi ile hem kendileri sevindi hem de öğretmenlerini sevindirdi.


Balıkesir'de YDS Dil Okulu öğrencileri YGS sınavında Türkiye'de ilk 500 içine 5 öğrenci ile yer aldı. YDS'de eğitim gören Onur Kocaağa Türkiye 58.'si, Gözde Sızan Türkiye 63.'sü, Büşra Filiz Türkiye 155.'si, Bilgenur Gezer Türkiye 207.'si, Şeyma Aydın Türkiye 389.'su ve Dilara Aslan Türkiye 464.'sü oldu. Dilara Aslan, aynı zamanda YGS'de sorulan 80 İngilizce sorusunda hiç yanlış yapmayarak öğretmenlerinin övünç kaynağı oldu.

YDS Dil Okulu, Türkiye genelinde elde edilen başarıların ardından çeşitli liselerde okuyan öğrencilerin öğretmenlerini ziyaret etti. Öğrencilerin başarısında öğretmenlerin de payı olduğunu hatırlatan YDS yetkilileri okul müdürlerine teşekkür şilti verdi. 128 öğrencisini Boğaziçi, Yeditepe, ODTÜ, Bilkent, Marmara ve Gazi Üniversitesi gibi marka haline getirmiş okullara yerleştirmenin mutluluğunu yaşayan YDS Dil Okulları, aynı başarısını gelecek yılda tekrarlamak için çalışmalarına başladı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile