Balikesir'de Jandarma Trafigi Havadan Denetledi

Balikesir'de Jandarma Trafigi Havadan Denetledi

Balikesir’de jandarma trafik timleri araç yogunlugu yasanan anayollarda trafigi helikopter ile havadan denetledi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Trafik Timleri tarafindan, trafik yogunlugunun yasandigi Altieylül-Bigadiç-Sindirgi Devlet Karayolunda olusturulan uygulama noktalarinda denetimlerini gerçeklestirdi. Anayolda trafik denetimi gerçeklestiren ekiplere havadan helikopter destegi ile yapilan kontrollerde, 190 araç denetlenmis, 3 araca bin 972 TL idari para cezasi uygulandi.

Yine Jandarma Komutanligi Trafik Timlerince, il genelinde kademeli sosyal hayatin normallesmeye geçilmesi ile Jandarma trafik sorumlulugunda bulunan karayollarinda bisiklet, motosiklet ve motorlu bisiklet kullaniminda artis yasanacagi degerlendirildiginden, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kisitlamalarina uygun sekilde araç kullanmaya yöneltmek motosiklet ve motorlu bisiklet araçlarinin karistigi trafik kazalarini en aza indirmek maksadiyla, "Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Denetimi” faaliyeti icra edildi.

Yapilan denetimler sonucunda bin 658 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kontrol edilerek, 20 motosiklete 8 bin 75 TL idari para cezasi uygulanmis, 7 motosiklet trafikten men edilirken, 1 sürücünün belgesi geçici olarak alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile