Balıkesir'de Korkutan Yangın

Balıkesir'de Korkutan Yangın

Balıkesir'de sabah saatlerinde meydana gelen yangın vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

Bir gazetecinin ihbarı ettiği yangın itfaiye ekiplerinin kısa sürede yetişip müdahale etmesiyle söndürüldü. AYNI BİNADA İKİNCİ YANGINEdinilen bilgiye göre, yangın Altıeylül Mahallesi, Doğru Sokak'taki Mine Apartmanı'nda meydana geldi. Binada ve komşu olan yan binalarda oturanların farkında olmadığı yangın İHA muhabirinin dikkati ile itfaiyeye ihbar edildi.

Binanın çatı katından yükselen alevli yoğun duman kısa sürede ortalığı kapladı. Çevredeki vatandaşların izlemekle yetindiği olayı fark eden muhabirin hemen 110 Alo İtfaiye'yi arayıp ihbarda bulunması üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri birkaç dakika içinde olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Yangının çıktığı binaya giremeyen ekipler komşu binanın çatısına çıkarak müdahale ettikleri yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada sokaktaki itfaiye ve hareketlilik üzerine olayı fark eden bina sakinleri paniğe kapıldı. Öte yandan sokaktaki meraklı kalabalık ise olay yerini film setine çevirdi.

İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede yangının binanın baca kısmında çıktığı, kalorifer kazanına fazla sayıda kömür atılmasından kaynaklandığı belirtildi.

Aynı binada ikinci defa yangın çıktığını söyleyen komşu binadaki bir bayan, duyarsızlıktan şikayet etti. Kalorifer kazanına kömürlerin çuvallarla atıldığı, yakılan kazanın kontrolsüz bırakıldığı ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma ise sürüyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile