Balıkesir'de Terör Tepkisi

Balıkesir'de Terör Tepkisi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 8 askerin Şehit olması ve 14 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısı ve ardından çatışma sırasında askerlerin geçiş bölgesine teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu 2 askerin daha şehit olması ve 2 askerimizin de yaralanmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısı her kesimden büyük tepki çekmeye devam

  Hakkari ' nin Şemdinli ilçesinde 8 askerin Şehit olması ve 14 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısı ve ardından çatışma sırasında askerlerin geçiş bölgesine teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu 2 askerin daha şehit olması ve 2 askerimizin de yaralanmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısı her kesimden büyük tepki çekmeye devam ediyor . Terör saldırıyı kınayan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok , tüm vatandaşları ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti .
Belediye Başkanı İsmail Ok , " Kasten yapılan bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz . Hemen her gün alınan Şehit haberleri yüreklerimize ateş düşürüyor . Kelimelerin anlamını yitirdiği , yine yüreklerimizde korların eksilmediği bir süreçteyiz . Milletimizin birlik ve kardeşliğini bozmaya yönelik yapılan bu kalleş saldırılar amacına ulaşamayacaktır . Bu bölücü hainlerin akıttıkları kanda boğulacaklarına inanıyorum . Bu saldırı karşısında da milletçe birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız . Bildiğimiz bir gerçek var ki , kahraman Türk ordumuza güvenimiz tamdır . Yüce Türk milleti teröre karşı her zaman tek vücut oldu ve olmaya devam edecektir . Tüm halkımızı ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum . Mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının başladığı böylesine mübarek bir ayda Şehit düşen kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah ' tan rahmet niyaz ediyorum . Yaralı olan kahraman gazilerimize de acil ºifalar temenni ederken , ailelerine , yakınlarına ve silah arkadaşlarına da başsağlığı diliyorum " dedi .

SENDİKALAR DA KINADI
Türkiye Kamu-Sen ' e bağlı Türk Sağlık-Sen şube başkanı Mustafa Koç , hükümetin başlattığı açılım süreciyle birlikte , terör örgütü ve yandaşlarının şımardığını kaydetti .
Şehitlere Allah ' tan rahmet , ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Mustafa Koç , Akan kanların hesabının sorulmasını istedi . Sağlık-Sen şube başkanı Koç , " Başlatılan demokratik açılım bize göre PKK ' ya cesaret vermiştir . Bölücü terör , kendi kararı doğrultusunda Türkiye karşısında eylemlerini artırmıştır . Her gün şehit haberlerini duymak istemiyoruz . Yüreğimiz yanıyor , içimiz acıyor . Üst üste gelen acılı şehit haberleri yüreğimize kor gibi düşüyor . Artık terör durmalı " dedi .
Belediye-İş Sendikası Balıkesir şube başkanı Süleyman Tosun , Türk milletinin hain saldırı sonucunda büyük üzüntü yaşadığını ve yüreklerin bir kez daha dağlandığını söyledi . Tosun , " Saldırılar Türkiye ' nin bölünmez bütünlüğüne , huzuruna yapılmaktadır . Ancak , Türkiye Cumhuriyeti Devleti ' nin milletiyle birlikte bu saldırıların üstesinden geleceğine olan inancımız sonsuzdur . Saldırıları yapan kanlı elleri lanetliyoruz , saldırganların bir gün mutlaka hak ettikleri cezayı bulacaklarına olan inancımız tam . Şehitlerimize Allah ' tan rahmet , ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır , yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz " dedi .
Türkiye Kamu-Sen ' e bağlı Türk Eğitim-Sen şube başkanı Yılmaz Kuran da Türk milletine başsağlığı diledi . Başkan Kuran da tüm vatandaşların teröre karşı tepkisini ev ve işyerlerine Türk bayrağı asarak göstermesini istedi . Kuran , " Türk Milleti , sorumluluk makamında oturanlardan bu ihaneti durdurmasını bekliyor . Açılım safsatasından derhal vazgeçilmeli , sözde demokrasi adına bölücü örgüt destekçilerine müsamaha gösterilmemelidir . Tüm vatandaşlarına şefkat ve ilgiyle yaklaşan devletimiz , terör örgütü mensuplarına ve destekçilerine karşı en sert muameleyi göstermeli , böylece bölücü örgütün bir kısım vatandaşlarımızın temsilcisi gibi gösterilmesine fırsat vermemelidir . Şehitlerimize rahmet , Türk Milleti ' ne başsağlığı diliyoruz " dedi .
Türk Harb-İş Sendikası şube başkanı Ahmet Demirer de Gediktepe ' deki hain saldırıyı nefretle kınadıklarını bildirdi . Demirer , " Yıllardır durdurulamayan terör , bu kez Hakkari ' nin Şemdinli ilçesinde 11 askerimizi Şehit etti . Ülkemizi kan gölüne çevirmek isteyen , demokrasi ve insan hakları düşmanı eli kanlı terör örgütünün gerçekleştirdiği kanlı eylemlerin yeni bir halkasını oluşturan bu ve benzeri saldırılar Türk Milletini derinden üzmüştür . Hain saldırıda yaşamlarını yitiren Şehitlere Allah ' tan rahmet , yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile