Balikesir'de Türkçe Ögrenen Yabanci Uyruklu Ögrencilere Kahvalti

Balikesir'de Türkçe Ögrenen Yabanci Uyruklu Ögrencilere Kahvalti

Balikesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu, BAÜN Türkçe Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezinde ögrenim gören uluslararasi ögrencilerle düzenlenen kahvalti programinda bir araya geldi.

Programda bir konusma yapan Türkçe Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi Inan, merkez çalismalarina destekleri ve yakin ilgileri dolayisiyla Rektör Prof. Dr. Yücel Ogurlu ve üniversite yönetimine tesekkür ederken, farkli ülkelerden Balikesir Üniversitesine gelen uluslararasi ögrenciler de kendilerine gösterilen misafirperverlik dolayisiyla memnuniyetlerini dile getirdi.

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu da yaptigi degerlendirmede üniversitenin uluslararasilasma vizyonu kapsaminda uluslararasi ögrenci kabulüne yönelik çalismalarin, her geçen gün verimli sonuçlar esliginde sürdürüldügüne dikkat çekerken, programa katilan ögrencilere de egitim yasamlarinda basarilar diledi. Üniversite yönetimi olarak, ülkemiz vatandaslari ve uluslararasi ögrenciler olmak üzere tüm ögrencilerin görüs ve talepleriyle yakindan ilgilendiklerini dile getiren Rektör Ogurlu, üniversitenin ilgili birimlerinin de uluslararasi ögrencilere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik dolayisiyla tesekkür etti.

Düzenlenen programda, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Cevdet Avcikurt, Prof. Dr. Murat Dogdubay, Prof. Dr. Fatih Satil, BAÜN Türkçe Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi Inan, Genel Sekreter Yemliha Yanar, BAÜN Uluslararasi Iliskiler Arastirma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardimcisi Doç. Dr. Ihsan Kisadere ve Genel Sekreter Yardimcisi Ismail Durak da yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile