Balikesir'de Uçurma Senliginde Çocuklarla Anne Ve Babalarda Eglendi

Balikesir'de Uçurma Senliginde Çocuklarla Anne Ve Babalarda Eglendi

Burhaniye ilçesinde, Ören sahilinde düzenlenen uçurtma senligi büyük ilgi gördü. Senlikte çocuklarla birlikte anne ve babalarda gönüllerince eglendi.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün mavi bayrakli Ören Plajinda düzenledigi uçurtma senligi büyük ilgi gördü. Kaymakam Ilyas Memis ile Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’in de katildigi senlikte gökyüzü uçurtmalarla senlenirken, anne ve babalarda eglenme firsati buldu. Senlige katilan çocuklardan Derin Baydemir, “Ben bu uçurtma senligini çok sevdim. Uçurtmam çok iyi uçmadi. Bazen takildi ama, yine de ben çok begendim.. Arkadasimla beraberde uçurduk. Iki uçurtma uçurduk burada. Birini arkadasim uçurdu, birini de ben uçurdum” dedi.

Elif Küçükkaraman da, ”Ben bu uçurtma senligini çok sevdim. Uçurtmam çok güzel uçtu. Bayagi yükseklere uçtu. Ben uçurtma senligini çok sevdim. Böyle her gün olsa gelirim” diye konustu.

Velilerden Nilüfer Baydemir ise, ”Uçurtma senligine kizimla katildim. Onunla birlikte uçurtma uçurdum. Ilk defa uçurtma uçuruyorum. Çok eglenceliydi. Uçurtma Senliginin devamini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile