Balikesir'de Uyusturucuya Geçit Yok

Balikesir'de Uyusturucuya Geçit Yok

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin ayri ayri yaptigi uyusturucu madde operasyonlarinda 19 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 3 kisi tutuklandi.

Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Balikesir Il Merkezi ve Bursa Ilinde yapilan çalismalar kapsaminda uyusturucu madde imal ve ticareti suçundan 3 süpheli sahis gözaltina alinirken. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 1,56 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 4 adet tabanca gövdesi, 6 adet tabanca sürgüsü, 6 adet tabanca mekanizmasi, 7 adet sarjör, 22 adet 9 mm çapinda fisek, 12 adet kabza kapagi, 1 adet tabanca imalatinda kullanilan matkap, 1 adet tabanca imalatinda kullanilan taslama makinasi ve çesitli aparatlar ve Uyusturucu madde içiminde kullanilan cam aparat ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerinin yaptigi baska bir operasyonda da uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Il Merkezi, Bandirma ve Edremit Ilçelerinde yapilan 7 ayri çalismada, 15 süpheli sahis gözaltina alinirken, Adli makamlara sevk edilen, 3 sahis çikarildigi mahkemece tutuklandi. 9 sahis ise haklarinda yapilan adli islemler neticesi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 2,27 gram metamfetamin, 14 adet sentetik ecza hap, 13,88 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 14 adet tabanca mekanizmasi, 7 adet sarjör, 22 adet 9 mm çapinda fisek, 12 adet kabza kapagi, 1 adet tabanca imalatinda kullanilan matkap, 1 adet tabanca imalatinda kullanilan taslama makinasi ve çesitli aparatlar, 2 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan cam aparat ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin uyusturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapilan operasyonunda, Susurluk Ilçesi Ömerköy Mahallesinde yapilan aramada; 25 kilo 500 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet Savciliginin talimati ile ele geçirilen malzemelere el konularak süpheli gözaltina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile