Balikesir'den Gelen Gençler Afyonkarahisar'i Gezdi

Balikesir'den Gelen Gençler Afyonkarahisar'i Gezdi

‘Anadoluyuz Biz’ projesi çerçevesinde Balikesir’den, Afyonkarahisar’a gelen 40 genç kentin tarihi ve turistik mekanlarini gezdi.

Gençler ilk olarak Afyonkarahisar Müzesi’ni ziyaret etti. Gençler burada rehber esliginde sehrin tarihi ve kültürel varligi hakkinda bilgi edindiler. Ardindan gençler, yasanan depremden etkilenen misafirlerin kaldigi Tinaztepe Yurdu’nu ziyaret etti. Burada depremzedelerle bir araya gelen gençler, depremzede vatandaslarla sohbet etti. Gençler daha sonra Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü spor tesislerini gezme firsati buldu. Burada çesitli spor dallarinin yapildigi alanlari görme imkani bulan gençler, sporcularla tanisma imkani yakaladi. Günün sonunda Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Kamil Miras Yurdunda gençlerle bir araya geldi. Kasapoglu

“Balikesir’den gelen gençlerin Afyonkarahisar’i gezip görmesi ve burada yasayan gençlerle etkilesimde bulunmasi, kültürel yüksekligin ve Anadolu’nun zenginliklerinin genisligine katkida bulunmus oldu. Ben bu baglamda Gençlik ve Spor Bakanligimiza, mesai arkadaslarima ve projeye katilan gençlere tüm kalbi duygularimla tesekkür ederim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile