Balıkesir'e Uluslararası Kongre Ve Fuar Merkezi

Balıkesir BüyükşŸehir Belediyesi ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) arasında, Balıkesir'e yapılması planlanan Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi protokolü imzalandı.

GMKA'da düzenlenen törene LJanakkale Valisi ve GMKA Yönetim Kurulu BaşŸkanı Ahmet LJınar, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Ahmet Edip UğŸur katıldı.

Törende proje hakkında bilgi veren GMKA Genel Sekreteri Esra KocabaşŸ, Balıkesir'e çok önemli bir projenin, eserin kazandırılmışŸ olacağŸını ve GMKA olarak ilk defa bir projeye güdümlü desteğŸin verileceğŸini vurguladı.

11 bin 442 metrekarelik alana sahip olan kongre merkezi hakkında açıklamalarda bulunan UğŸur ise, "BüyükşŸehir Belediyesi olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile Balıkesir'in ilk güdümlü proje desteğŸini aldık. Protokolünü imzaladığŸımız Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile LJay Deresi Islahı, LJocuk Köyü ve Rekreasyon alanlarının içerisinde ayrı bir proje. Bu bölgeyi bir ticaret merkezine döndürmek istiyoruz. Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası da bu proje ortaklarından. Ben, Sayın Valilerimize destekleri için teşŸekkür ediyorum. Arzu ediyoruz ki bu projeler bir an evvel gerçekleşŸsin ve Balıkesirli hemşŸehrilerimizin hizmetine sunulsun" dedi.

KonuşŸmaların ardından, LJınar, UğŸur ve Yaman protokolü imzaladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile