Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nde Yeni Dönem

Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nde Yeni Dönem

Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nde (BAGİAD) yeni yönetim iş başı yaptı. Mert Yavuz'un başkanlığındaki yeni yönetim Balıkesir basını ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

BAGİAD'ın 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulunda yönetim kurulu yenilendi. Eski başkan Fahri Ermişler ve yönetimi görevi BAGİAD üyeleri tarafından seçilen yeni başkan Mert Yavuz ve arkadaşlarına devretti. İlk iş olarak Balıkesir'deki basın mensuplarıyla bir araya gelen BAGİAD yönetimi görev süreleri olan 2 yıllık dönem içinde birçok başarılı işlere imza atmayı planladıklarını kaydettiler. Balıkesir Köfeticisi'nde düzenlenen basınla tanışma yemeğinde gazetecilerle sohbet eden BAGİAD başkanı Mert Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri dinamik bir oluşum içinde başarılı işlere imza atmayı taahhüt etti. Tanışma toplantısında 11 kişilik yönetimden 8'i hazır bulunurken 3 üyenin il dışında bulunduklarından dolayı gelemediği bildirildi. Üye sayılarının yetersiz olduğunu belirten BAGİAD Başkanı Mert Yavuz, ilk iş olarak 54 olan faal üye sayılarını 100'ün üzerine çıkarmak istediklerini söyledi. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Mert Yavuz Karahallılar Grubu'nda Fiat otomobil ve benzinliklerden sorumlu. Yavuz, "Yönetime 2 yıllığına seçildik. Bu süre içerisinde görevimizi layıkıyla yapacağız" dedi.

2010 BALIKESİR YILI
Toplantıda hazır bulunan diğer yönetim kurulu üyeleri de kendilerini tanıttı. BAGİAD Başkanı Mert Yavuz, İHA muhabirinin 2010'un Balıkesir Yılı ilan edilmesi ve bununla alakalı hazırlık ve etkinlikler içerisinde dernek olarak nasıl yer alacaklarını sorması üzerine bununla alakalı her zaman katkıda bulunmaya hazır olduklarını söyledi. Mert Yavuz, 10.10.2010 tarihinin bir slogan haline geldiğini, yeni yönetim olarak Vali Yılmaz Arslan'ı da henüz ziyaret edeceklerini 2010 Balıkesir Yılı ile ilgili önerileri aldıkları gibi BAGİAD olarak da birtakım çalışmalarının olacağını söyledi. BAGİAD'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
"Mert Yavuz (başkan), Cem Vidinlisan (başkan yardımcısı), M. Niyazi Eğinlioğlu (sayman), Refik Altan (genel sekreter), Hakan Özdamar (danışman), Yücel Yılmaz (basın sözcüsü), Hamdi Dökücüoğlu (sosyal faaliyet temsilcisi), İ. Barış Aydın, Emrah Bilcanlı, Umut S. Yarış ve Rahmi Kula. Denetim Kurulu Mehmet Yavuz, Murat Yolcu ve Levent Tellioğlu, Disiplin Kurulu ise Cem Ceylanoğlu, Emre İnce ve N. Murat Ocak'tan oluştu."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile