Balikesir 'Huzur' Operasyonu

Balikesir 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ekiplerinin il genelinde yaptiklari ’Huzur’ operasyonlari kapsaminda 11 aranan sahis gözaltina alinirken, Narkotik polislerinin yaptigi uyusturucu operasyonlarinda ise 5 sahis gözaltina alindi. Adli makamlara sevk edilenlerden 5 sahis tutuklandi.

Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Balikesir Il Merkezi, Ayvalik, Bandirma, Edremit, ve Manyas ilçelerinde yapilan çalismalarda 11 aranan sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 4 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 1 adet ruhsatsiz atesli silah bu silaha ait 7 adet fisek ve 2 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 10 adet kartus ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticareti, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Balikesir Il Merkezi ve Edremit Ilçesinde yapilan 5 ayri çalismada, 5 süpheli sahis yakalanirken, yakalanan 1 sahis sevk edildigi adli merciler tarafindan tutuklandi ve 4 sahis ise haklarinda yapilan adli islemler sonrasi serbest birakildi.

Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 1,77 gram metamfetamin ve 72 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile