Balıkesir Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Şube ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 2 şüpheli yakalandı

  Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ' ne bağlı KOM Şube ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 2 şüpheli yakalandı . Operasyonda bir şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 247 adet extacy adı verilen sentetik uyuşturucu hap ile silah ve mermi ele geçirildiği bildirildi .
Edinilen bilgiye göre , uyuşturucu ticareti yapan şahıslarla mücadele eden Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele ( KOM ) Şubesi ekipleri , kent merkezinde Maltepe Mahallesi ' nde bir operasyon gerçekleştirdi . Kayabey Caddesi üzerinde ikamet eden Ü . Ç . ( 27 ) isimli şahsı gözaltına alan narkotik tim ekipleri , bu şahsın üzerinden 50 adet extacy tabir edilen sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi . Şüpheli şahsın evinde yapılan aramada da aynı haplardan 197 adet daha bulundu . Toplam 247 adet extacy hapa el koyan polisin evde yaptığı aramalarda 1 adet 6 . 35 mm çapında ruhsatsız tabanca ile buna ait 4 adet 6 . 35 mm çaplı dolu fişek , 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği , 1 adet kısa dipçikli ruhsatsız pompalı av tüfeği , 6 adet av tüfeği dolu kartuşu ele geçirildiği bildirildi . Yapılan araştırmalarda Ü . Ç . isimli şüphelinin suç ortağı olduğunu belirleyen polis ekipleri Ç . K . ( 19 ) isimli bir başka şahsı da aynı gün yakalayıp gözaltına aldı . Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sürdüğü , gözaltındaki 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi . Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ' nden yapılan açıklamada , " İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde uyuşturucu satıcıları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir " denildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile