Gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bitlis`teki hain saldırıda şehit olan polis, memleketi Balıkesir`de gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bitlis`in Güroymak ilçesinde mayın patlaması neticesinde 5 meslektaşı ve 4 sivil vatandaşla birlikte şehit olan polis memuru Bülent Emen, memleketi Balıkesir`in İvrindi ilçesine bağlı Korucu beldesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin cenazesi önce baba ocağına getirildi. Burada okunan duaların ardından, şehidin cenazesi Şeyh Bedrettin Camii`ne götürüldü.

Şehit polisin eşi Fatma Emen, hayat arkadaşının tabutuna sarılıp ağladı. 6 yaşındaki kızı Eylül ve 10 yaşındaki oğlu Bahadır da anneleriyle birlikte gözyaşlarına boğuldu. Annesine sarılıp ağlayan küçük Eylül herkesi ağlattı. Kocası iki ay evvel vefat eden şehit annesi Nimet Emen ise, oğlunu son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurladı. Acılı aileyi yakınları teskin etmeye çalıştı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan ile çok sayıda askeri ve mülki erkan ile emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Gözyaşlarının sel olup aktığı cenazede 250 metrekarelik dev Türk bayrağı açıldı. Vatandaşlar terör örgütü aleyhinde sloganlar atıp tekbir getirdi. Şehidin cenazesi daha sonra belde kabristanında toprağa verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile