Balikesirli Kadinlar Pilates Ile Stres Atiyor

Balikesirli Kadinlar Pilates Ile Stres Atiyor

Burhaniye ilçesinde, kadinlar pilates ve yoga egitmeni Leyla Baybüke’nin öncülügünde haftanin 5 günü pilates yaparak stres atiyor.

Atatürk Spor Salonundaki çalismalara yaklasik 100 kadin katiliyor. Atatürk Spor Salonunu dolduran kadinlar, Leyla Baybüke’nin gösterdigi hareketleri yaparlarken, stres atiyorlar. Pilates çalismasina katilan kadinlar egitmen Leyla Baybüke’ye tesekkür etti. Mutlu oldugunu anlatan hemsire Fatma Dirgen, “Ben hemsireyim. Bir ay önce buraya geldim. Çok mutluyum. Arkadas ortami stres atmak için çok uygun. Eve gidince kendimi rahatlamis olarak hissediyorum. Bütün herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim” dedi.

3 çocuk annesi Bilge Biçer de, “Ev hanimiyim. 3 çocuk annesiyim. Arkadasimin tavsiyesi ile buraya rahatlamaya geldim. Bilmiyordum daha önce böyle bir sey oldugunu. Çok mutlu oldum. Arkadaslarla birlikte çok egleniyoruz. Yaptigimiz hareketleri evde anlatmaya çalisiyorum. Komsulara tavsiye ediyorum. Hocamizin burada çok güzel enerjisi var. Hepimizi motive ediyor. Hepimiz mutlu olmaya çalisiyoruz. Çünkü, çok ihtiyacimiz var su günlerde” diye konustu.

Egitmen Leyla Baybüke de, “Burada bir yildir çalisiyorum. Spor salonunda çalisiyoruz. Çok mutluyum. 100’e yakin kisi ile pilates yapiyoruz. Meditasyon yapiyoruz. Ihtiyaca yönelik ne varsa, omurgalara ne iyi gelecek, vücutlarina ne iyi gelecek elimden geleni yapiyorum. Meslegimi seviyorum. Ne biliyorsam onlarla paylasarak mutlu oluyorum. Iyi ki buraya geldim. Ankara’dan geldim. Iyi ki buradayim. Basta spor salonumuzun müdürü, müdür yardimcilari ve bütün çalisanlara tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile