Balıksir'de Kuva-yi Milliye Halı Saha Futbol Turnuvası

Balıksir'de Kuva-yi Milliye Halı Saha Futbol Turnuvası

Balıkesir'de Birlik gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kuva-yi Milliye Halı Saha Futbol Turnuvası'nda final maçını kazanan İşbir Sentetik takımı birinci oldu

Balıkesir'de Birlik gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kuva-yi Milliye Halı Saha Futbol Turnuvası'nda final maçını kazanan İşbir Sentetik takımı birinci oldu. İşbir'in şampiyonluk kupasını Vali Yılmaz Arslan verdi.
Karizma Spor Tesisleri'nde düzenlenen kurumlararası Birlik Gazetesi Kuva-yi Milliye Halı Saha Futbol Turnuvası ödül törenine Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Birlik Gazetesi genel müdürü Sıtkı Şeremetli, belediye başkan yardımcıları Tuna Aktürk, Yusuf Özenç ve Argun Atıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak, İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan, SGK İl Müdürü İsmail Sevinç, ASKF başkanı Metin Mengüç, Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ramazan Demir ile turnuvaya katılan takımların taraftarları katıldı. Ramazan Karaca'nın sunduğu törende turnuvanın en centilmen oyuncusu seçilen Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli emniyet müdürü Hüseyin Vayni fair play ödülünü alırken, SGK İl Müdürlüğü takımı da turnuvanın en centilmen takımı olarak fair play kupasını almaya hak kazandı. Turnuvada attığı 24 gol ile gol kralı olan Erdoğan Kavurucu'ya kupasını SGK İl Müdürü İsmail Sevinç verdi. Nihayet turnuvanın şampiyonu İşbir Sentetik takımı kupasını Vali Arslan'ın elinden alırken büyük sevinç yaşadılar. İkinci olan Kredi Yurtlar Kurumu'nun kupasını Belediye Başkanı İsmail Ok kupasını verdi. Turnuva Cansu Simit isimli takım 3., İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise dördüncü olarak tamamladılar. Törende turnuvaya ev sahipliği yapan Karizma Spor Tesisleri'nin işletmecisi Zekeriya Karakoç'a teşekkür belgesi verildi. Yine turnuvaya olan katkısından dolayı Belediye Başkanı İsmail Ok'a plaket ve çiçek verilirken, gazetenin genel müdürü Sıtkı Şeremetli de Vali Yılmaz Arslan'a plaket ve çiçek takdim etti. Törende birer konuşma yapan Vali Yılmaz Arslan ve Belediye Başkanı İsmail Ok, Birlik Gazetesi'ni ismi içeriği son derece anlamlı olan turnuvayı düzenlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip yetkilileri tebrik ettiler. Vali Arslan, seneye düzenlenecek turnuvanın daha kapsamlı, diğer spor dallarını da kapsayan geniş kapsamlı bir spor faaliyeti olmasını arzuladığını belirterek gereken desteği de sağlayacaklarını kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile