Balkonda Tartisan Çiftler Kendilerini Bosluga Birakti, Biri Öldü Digeri Yaralandi

Balkonda Tartisan Çiftler Kendilerini Bosluga Birakti, Biri Öldü Digeri Yaralandi

Tunceli’nin Ovacik ilçesinde, doktor arkadasi ile balkonda tartisan saglik memuru, 3. kattan kendini bosluga birakti. Talihsiz adam hayatini kaybederken, arkadasinin ardindan atlayan kadin doktor ise yaralandi.

Olay, dün gece saatlerinde Ovacik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ovacik Entegre Hastanesinde görevli saglik memuru 30 yasindaki Savas Kazikoglu, arkadasi doktor Türkan B. ile balkonda bulundugu esnada tartisma yasadi. Tartismanin ardindan Savas Kazikogu, bulundugu binanin 3. katindan asagi atladi. Duruma sahit olan Türkan B. de kendini balkondan asagiya birakti. Durumu gören vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilardan Savas Kazikoglu yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yarali olarak hastaneye kaldirilan Türkan B. de ilk müdahalenin ardindan ambulansla Tunceli Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Vücudunda kiriklar oldugu ögrenilen Türkan B.’nin genel saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken olayla ilgili genis çapta inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile