Balkondan Tirmanip Girdigi Evde Gelinini Kafasindan Vurdu

Balkondan Tirmanip Girdigi Evde Gelinini Kafasindan Vurdu

Karabük’te cezaevine girmesine sebep olan gelini oglu ve esini öldürmek için balkondan tirmanarak eve giren sahis gelinini tabancayla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Karabük merkeze bagli Yenimahalle Gazi Sokak’ta sabaha karsi saat 05.30’da meydana geldi. Cezaevinden yeni çikan Tarik Çimen adli sahis, kendisine iftira atarak cezaevine girmesine sebep olduklari iddiasiyla, esi, oglu ve gelininin yasadigi eve gizlice gelerek tartismaya basladi.

3 katli evin son katina balkondan tirmanarak giren Tarik Çimen, "Benim arami bozdunuz, size de rahat vermem" diyerek kurusikidan çevirme tabanca ile önce 19 yasindaki gelini Karbeyaz Çimen’i kafasindan vurdu. Daha sonra oglu Samet ve esi Güler Çimen’i de ayni tabanca ile vurmak isteyen Tarik Çimen’in tabancasi tutukluk yapti. Bu sirada oglu Samet, eline aldigi biçakla babasini kolundan biçaklayarak yaraladi. Olay sonrasi elinden tabancasi düsen Tarik Çimen evden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaçan sahsi kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi.

Öte yandan, saglik ekiplerinin yaptigi incelemede, 19 yasindaki gelin Çimen’in hayatini kaybettigi tespit edilerek, genç kadinin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Gözaltindaki Tarik Çimen’in ise polislere verdigi ilk ifadesinde oglu ve gelini ile dügün meseleleri yüzünden 3 ay önce aralarinda tartisma çiktigi, bu nedenle oglu ve gelininin kendisine iftira atarak cezaevine girmesine sebep olduklarini, 22.06.2023 tarihinde cezaevinden tahliye oldugunu, 29 Haziran gece saatlerinde, kendisine iftira atarak ceza almalarina sebep olan oglu Samet, esi Güler ve gelini Karbeyaz Çimen’i öldürmek maksadiyla ikametine gittigini, eve balkondan tirmanarak girdigini ve salon kisminda gelinini yaninda getirdigi tabanca ile vurduktan sonra yasanan arbede sonrasinda ikametten kaçtigini beyan ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile