Balon Baligi Yiyip Yogun Bakima Kaldirilan Sahis Da Taburcu Oldu

Balon Baligi Yiyip Yogun Bakima Kaldirilan Sahis Da Taburcu Oldu

Hatay’da balon baligi yedikten sonra fenalasip Adana’da hastaneye kaldirilan 7 kisilik aileden yogun bakimda tedavi gören Müfit Arslan da taburcu oldu.

2 Ocak’ta Iskenderun’da Müfit Arslan, balon baligini ailesiyle birlikte yedi. Kisa süre sonra Müfit Arslan ve 6 kisi rahatsizlandi. Zehirlendiklerinden endiselenen aile, 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak yardim istedi.

Eve gelen saglik ekipleri tarafindan Müfit Arslan, esi Semire Aslan, kizi Dilan Göktürk, oglu Gökyüzü Arslan, torunlari Aren Arslan ve Eve Göktürk ile Yasenya Arslan ambulanslarla Yeni Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Baliktan zehirlendikleri anlasilan 7 kisi, burada yapilan ilk müdahalelerin ardindan Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesi’ne kaldirildi.

7 kisilik aileden önce damat Gökyüzü Göktürk’ün ardindan tedavileri tamamlanan Semire Arslan, gelini Yasenya Arslan, kizi Dilan Göktürk, torunlari Aren Arslan ve Eva Göktürk taburcu edildi. Entübe edilen Müfit Arslan ise durumunun iyiye gitmesi üzerine dahiliye yogun bakima alindi.

Yasli adam da taburcu oldu

Dün Müfit Arslan’in tedavileri tamamlandi ve yasli adam taburcu edildi. Gazetecilere açiklamalarda bulunmayan Arslan’in Iskenderun’a gittigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile