Balya Itfaiyesi Ve Terminali Tam Gaz

Balya Itfaiyesi Ve Terminali Tam Gaz

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Balya ilçesine; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanimlara sahip Otobüs Terminali ile yine son teknoloji ile donatilmis itfaiye araçlarina uygun garaji olan Itfaiye Istasyonu kazandirmak için araliksiz çalisiyor.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, “Balikesir Gelecege Tasiniyor” projesi ile Balya Ilçesi’nde baslattigi modern otobüs terminalinde çalismalar hizla devam ediyor. Ayni zaman da ilçede meydana gelebilecek yangin ve afet olaylarina aninda müdahale edebilmek için itfaiye araçlarina uygun son sistem garaji olan yeni itfaiye istasyonu da insa ediliyor. Proje tamamlandiginda Balya’nin Kocacami Mahallesi’nde bin 104 metrekaresi kapali olan toplam 4 bin 569 metrekarelik alanda ilçenin hem itfaiye hem de otobüs terminali ihtiyacini karsilayacak. Güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanimli olarak projelendirilen terminal ve yine son teknoloji ile donatilan itfaiye istasyonunun insaati kisa bir süre içerisinde tamamlanacak.

Tam donanimli itfaiye istasyonu modern terminal

Toplam 512 metre kare olarak planlanan itfaiye istasyonunda; amir odasi, santral ve dinlenme odasi, egitim salonu, bakim onarim garaji, mutfak, yatakhane, mescit banyo, wc ve teknik hacimler gibi ihtiyaç programina uygun mekanlar bulunacak. 592 metrekareli tek katli olarak planlanan terminal binasinda; bekleme alani, bes adet bilet satis ve deposu, idari ofis, zabita, emanet odasi, revir, bay-bayan mescit ve abdesthane, bebek bakim odasi, revir, bay-bayan wc disinda bagimsiz girise ve açik oturma alanina sahip kafeterya birimleri bulunacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile