Bandirma Belediyesi Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Bandirma Belediyesi Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Bandirma Belediyesi’nin nitelikli çalismalari bir kez daha ödüllendirildi.

Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun dönemi ile baslayan hem ulusal hem de uluslararasi arenalarda birçok ödüle layik görülen Bandirma Belediyesi ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Basarili çalismalari, yaptigi hizmetler ve katildigi etkinliklerle adindan sik sik söz ettiren Bandirma Belediyesi EMIIT 2024’te Destinasyonlar dalinda etkin tanitim yaparak 27. Yil Onur Ödülü’ne layik görüldü.

Bu yil 27’ncisi düzenlenen Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda Bandirma standi ziyaretçilerin yogun ilgi odagi oldu. “Tarihi Iskele” temasinin öne çiktigi, Kus Cenneti Milli Parki’na vurgu yapilan, Bandirma’nin birbirinden güzel lezzetlerini misafirlerine tanitan stant alaninin kent ile özdeslesen daha birçok figür ile donatilmasi Bandirma’nin tanitiminda büyük rol oynadi.

Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun konusmalarinda “Dünya’nin en büyük 5’nci fuarindayiz. Böylesine önemli bir arenada Onur Ödülü aldigimiz için çok mutluyuz. Bu Bandirma Belediyesi’nin dördüncü ödülü daha nicelerine sahip olacagiz. Biz Bandirmamiza gönül verdik. Kentimizi dünyaya tanitiyoruz. Bandirma’yi bir marka degeri haline getiriyoruz. Basarilarimizin tescillenmesi gurur verici.” Ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile