Bandırma Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Bandırma Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Şehit aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bandırma Belediyesi tarafından Ordu Evi'nde verilen ilçedeki şehit aileleri ve gazilerin katıldığı bir iftar yemeğine Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Müftüsü Cahit Çetin Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza ve Gaziler Derneği Başkanı Ömer Canbey de katıldı.

Bandırma Belediyesi'nin organize ettiği iftar yemeğine, vatan savunmasında şehit düşen asker ve polis aileleri ile Güneydoğu Anadolu’da teröristlerle mücadelede yaralanan gaziler ve aileleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Sedat Pekel, canlarını ortaya koyan şehitlere ve kahraman gazilerine büyük minnet ve şükran borcu olduğunu söyledi.

Başkan Pekel, “O Kahramanlar, pek çoğu daha ömürlerinin baharında canlarını bu vatana kurban ettiler. Ama şehitlik öyle yüce bir makam ki yüzyıllardan beri kahraman ulusumuzun evlatları hiç düşünmeden bu yola baş koyuyor. Bu süreç bundan sonra da sonsuza dek aynı ruhla yaşayacaktır. Vatan savunmasında gözünü kırpmadan ölümün kucağına atlama cesaretine sahip o Kahramanlar” dedi.

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı iftar programında Kur’an-ı Kerim'in okunmasının ardından orucunu açtı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile