Bandırma'dan Kısa Kısa

Balıkesir - 6-10 Haziran'da yapılacak 24. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali programı belli oldu.

6 Haziran Perşembe günü, saat 18.00'de, kortejle başlayacak fastival, sergi açılışları, akşam saatlerinde ise Murat Dalkılıç konseri ve havai fişek gösterileriyle sürecek.

7 Haziran'da "Büyükşehir Gerçeği: Kuşcenneti ve Bandırma'ya Etkileri" konulu panel düzenlenecek. Akşamında da Cihan Yıldız ve Bulutsuzluk Özlemi, konser verecek.

8 Haziran'da "Siyaset ve İleri Demokrasi" paneli, ardından gazeteci Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan "Bandırma'nın Basın Yolculuğu" isimli kitabın tanıtımı ve imza günü gerçekleşecek. Akşam saat 20.30'da, Barış Manço Kültür Merkezi'nde, Ayşen Gruda, Volkan Severcan, Melda Gür ve Sefa Sezgin'in rol aldığı Zümrüdü Anka Tiyatrosu, "Bavul" isimli oyunu sahneye koyarken, Cumhuriyet alanında da Kaan Şolcum ve Kolpa konseri olacak.

9 Haziran'da "Bor'un geleceği ve özelleştirme süreci" konulu panel, ardından da Şehir Kulübü'nde Rutkay Aziz-Taner Barlas söyleşisi gerçekleşecek.

10 Haziran'da "Yerel Yönetimler ve Demokrasi" paneline konuşmacı olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça katılacak.

-Bandırma heyeti kardeş şehir Kamen'e gitti-

Bandırma'nın kardeş şehri Kamen'de düzenlenen "Kardeş Şehirler Festivalinde" yer almak üzere Belediye Başkanı Sedat Pekel başkanlığındaki 24 kişilik heyet Almanya'ya gitti.

27 Mayıs-2 Haziran arasında Almanya'nın Kamen şehrinde düzenlenen ve kentin diğer kardeş şehirlerinin de yer alacağı festivalde Bandırma'yı temsil edecek heyette, Başkan Pekel'in eşi Feride Pekel, CHP Belediye Melis Üyesi Mehmet Fahir Sert ve eşi Kevser Sert, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Serap Şentürk ve eşi Mehmet Şentürk, MHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Bilgi, Edincik Belediye Başkanı Mehmet ve eşi Ceyda Yağcı, iş adamı Kayhan, eşi Emine ve kızları Ecem İpek, iş adamı Ayhan ve eşi Nurten Atik, gazeteci Ali Osman Ata, Ümit Babacan, iş adamı Bekir ve eşi Hatice Görgün, avukat Halil ve eşi Sezer Özhuy, avukat Zekeriye ve eşi Ayfer Tok, doktor Ali Tuncer ve eşi Gülser Kılızdağ yer aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile