Bandirma Ve Gönen Doga'sina Kavusuyor

Bandirma Ve Gönen Doga'sina Kavusuyor

Egitimde fark olusturan konseptleri ile egitimin Türkiye’deki lideri Doga Koleji’nin Balikesir’in Bandirma ve Gönen ilçelerindeki kampüsleri ögrencileriyle bulusuyor.

Çeyrek asra yaklasan egitim tecrübesi ve ITÜ’nün köklü geçmisinden ve yenilikçi Bilgi Üniversitesinden aldigi güvenle; gelecege aydinlik nesiller yetistiren ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, Gönen ve Bandirma’da düzenlenen basin lansmanlari ile Balikesir’e açilacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.

Basin lansmanina, Gönen Kaymakami Aslan Yurt, Gönen Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Erbay, Bandirma Ilçe Milli Egitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandirma Belediye Baskan Vekili Mesut Özdemir, ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji yöneticileri, kampüs müdürleri, kurucu ve kurucu temsilcileri ile ulusal ve yerel basin mensuplari katildi.

Basin lansmani açilis konusmasini gerçeklestiren ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji CEO’su Ismail Kizilbay "2002 yilinda kurulan, özgün egitim modelleri, egitime getirdigi yenilikçi bakis açisi ve akademik basarilariyla kisa zamanda egitimin Türkiye’deki lideri olan Doga Koleji, Can Egitim Grubu çatisi altinda ülkemize deger katmak için durmaksizin çalismaya devam ediyor. Bilgi Üniversitesi ile daha da güçlenen yapimiz ve egitim anlayisimizla Balikesirli ögrencilerimizi bulusturmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Basin lansmaninda yer alan ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Egitimden Sorumlu Genel Müdürü Enis Eryaman, “Biz ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji olarak yaraticiligi ve yeniligi savunuyor, sundugumuz yüksek standartlardaki egitim ve hizmet kalitemizle ögrencilerimize, çalisanlarimiza ve ülkemize deger katmak için durmaksizin çalisiyoruz” seklinde konustu.

Eryaman, “Akademik alandaki basarilari, Doga’ya özgü gelistirilen egitim modelleri, yabanci dil egitimi, sanat, spor ve sosyal faaliyetlerden olusan 3S’i, alaninda yetkin akademik kadrosu, özgün egitim materyallerini olusturmasi ve basarili ölçme-degerlendirme sistemi gibi fark yaratan özelliklerin ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin basinda geliyor. Balikesirli ögrenciler, Doga’nin fark yaratan egitim metotlari ile gelecege en dogru sekilde hazirlanacak” dedi.

Okul öncesinden liseye kadar Doga konsepti ile Balikesirli ögrencilerin akademik basarisinin artacagini belirten Eryaman, “Okullarda modern egitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku genis, özgüveni saglam ve yaratici düsünen bireyler yetistirmeye Balikesir’de devam edecegiz” diyerek yeni kampüslerin Doga Ailesi’ne ve Balikesir’e hayirli olmasini diledi. Bandirma ve Gönen kampüslerinin kurucusu Olcayto Mizrak ise ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji’nin Balikesir’e önemli bir katma deger sagladigini belirterek Balikesirli ögrencilerinin basari rüzgarlarinin artik Doga’dan esecegini kaydetti.

Mizrak, Balikesir’e yaptiklari egitim yatirimlarinin da devam edecegini söyledi.



Yöneticiler, toplanti sonrasi Gönen ve Bandirma kampüslerini ziyaret ederek ögretmenlerle bir araya geldi.

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Balikesir Bandirma Kampüsü; 18 derslik, 4 atölye, konferans salonu, kütüphane, bilisim teknolojileri laboratuvari, fen laboratuvarlari, kapali spor salonu, yemekhane, kantin, 2 rehberlik odasi olmak üzere 3 bin metrekare kapali, 2 bin 500 metrekare de açik alana sahip. ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Gönen Kampüsü; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde egitim veriyor. Gönen kampüsü dersliklerinin yani sira kapali spor salonlari, aktivite alanlari, kapali yüzme havuzu, sinema salonu, teknoloji ve bilim laboratuvarlari, sanat atölyeleri, açik ve kapali oyun alanlari bulunuyor. Okul bahçesinde basketbol, voleybol sahalari, tenis kortu ve oyun alanlari yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile