Banka Müdürünün Arabasina Uzun Namlulu Silah Mermisi Birakarak Ailesi Ile Tehdit Ettiler

Banka Müdürünün Arabasina Uzun Namlulu Silah Mermisi Birakarak Ailesi Ile Tehdit Ettiler

Antalya’da özel bir bankanin müdürüne ait aracin ön camina, “115 bin Euro verilmedigi takdirde kendisinin ve ailesinin öldürülecegi” içerikli not kagidi ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi birakildi. Notu birakan ve azmettiren 2 kisi yakalandi. Notun birakilma anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

Alinan bilgiye göre, özel bir bankanin müdürüne ait aracin ön camina, "115 bin Euro verilmedigi takdirde kendisinin ve ailesinin öldürülecegi” içerikli not kagidi ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bulunan zarf birakilarak tehdit edildi. Müstekinin tehdit edilmesi olayi ile ilgili Muratpasa Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri harekete geçti.

Yapilan çalismalarda; bahse konu zarfi araca biraktigi anlasilan, yüzünde kar maskesi ve kafasinda motosiklet kaski bulunan bisikletli sahsin C.E.T. oldugu ve süpheliyi H.M.S. ve T.K. isimli sahislarin azmettirdigi tespit edildi. Yakalanan süpheliler “yagma suçuna tesebbüs’ten” adli makamlara sevk edildi. Notun birakilma anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile