Baran Saltuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Baran Saltuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şişli’de ailesi ile birlikte yaşadığı binanın 5.

katından düşerek hayatını kaybeden halk ozanı Rahmi Saltuk’un oğlu Baran Saltuk (21), son yolculuğuna uğurlandı. Saltuk’un Okmeydanı Cemevi’nde kılınan cenaze namazında katılan yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Dün sabah saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi Gazi Berkay Sokak 6 numarada bulunan 5 katlı binanın önünde ağır yaralı olarak bulunan Baran Saltuk, burada hayatını kaybetti. Ailesi ile birlikte oturduğu 5. katın penceresinden düştüğü belirtilen Saltuk’un cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Saltuk için bugün cenaze töreni düzenlendi. Okmeydanı Cemevi’ndeki cenaze törenine Baba Rahmi Saltuk’un sanatçı dostları, eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Berhan Şimşek, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, sanatçılar Arif Sağ, Suavi ile Saltuk ailesinin yakınları ve Baran Saltuk’un arkadaşları katıldı.
Oğlunu genç yaşta kaybeden anne Asuman Saltuk, cenaze namazı sırasında en ön safta durarak oğlu için gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından TKP bayrağına sarılan Saltuk`un tabutu, omuzlara alınarak alkışlar eşliğinde cenaze aracına taşındı.

Baran Saltuk’un cenazesi Ulus Etiler mezarlığına götürülerek burada toprağa verildi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile