Barinmak Için Girdigi Depoda Mahsur Kaldi, Itfaiye Tarafindan Kurtarildi

Barinmak Için Girdigi Depoda Mahsur Kaldi, Itfaiye Tarafindan Kurtarildi

Antalya’da barinmak için girdigi depoda mahsur kalan yasli adam, itfaiye ekiplerinin kilidi açmasi ile kurtarildi. Sahis “Hirsiz misiniz?” diye soru soran basin mensuplarina, “Evet, ben 40 yillik hirsizim. Terbiyesizlik yapma. 45 yildir Antalya’da yasiyorum. Benim bir tane hirsizligimi bulamazsin. Bana kimse hirsiz diyemez” diyerek cevap verdi.

Olay, Muratpasa ilçesi Kisla Mahallesi Sehit Binbasi Cengiz Tonguç Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde atil malzemelerin bulundugu depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinden geçen vatandaslar içeriden Mesut K.’nin yardim seslerini duydu. Vatandaslar tarafindan yapilan kontrolde sahsin içeride kilitli kaldigi görüldü.

Olay yerine 112 Acil Çagri Merkezine yapilan “Hirsizlik ihbari” ile polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Itfaiye ekipleri tarafindan yapilan kontrolde kapinin bisiklet kilidi ile kilitlendigi belirlendi. Ekipler, sahistan kilidin anahtarini isteyerek kapiyi açti. Itfaiye ekipleri tarafindan disari çikarilan sahis islemler için polis merkezine götürüldü. Sahis bu sirada kendisine “Hirsiz misiniz” diye soru soran basin mensuplarina, “Evet, ben 40 yillik hirsizim. Terbiyesizlik yapma. 45 yildir Antalya’da yasiyorum. Benim bir tane hirsizligimi bulamazsin. Bana kimse hirsiz diyemez” diyerek tepki gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile