Barışık'tan Bayram Trafiğine Dikkat Uyarısı

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi, karayollarında yaşanacak trafik yoğunluğuna dikkat çekerek, sürücüleri araç kullanırken, kurallara harfiyen uymaya çağırdı

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi, karayollarında yaşanacak trafik yoğunluğuna dikkat çekerek, sürücüleri araç kullanırken, kurallara harfiyen uymaya çağırdı.
Ülkemizde özellikle de uzun bayram tatillerinde, karayolu trafiğinde yoğunluğun büyük oranda arttığını ve yaşanan kazalar yüzünden yolların kan gölüne dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Barışık, "9 günlük bayram tatilinde, memleket hasreti çekenler, yollara düşecek, Türkiye adeta yer değiştirecek. Bayramda, inşallah olmaz ama olabilecek trafik kazaları yüzünden yasa bürünüp, matemi yaşamayalım. Bayramlar, hüzünleri, acıları değil, mutluluk ve sevinçleri paylaştığımız günlerdir. Lütfen, kurallara uyalım, trafik canavarı olmayalım" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile