Baro Başkanlığı Seçimini Murat Şirvanlı Kazandı

Kayseri Barosu Başkanı Ali Aydın'ın HSYK üyesi seçilmesi ile boşalan Baro Başkanlığı için yapılan seçimde Nurat Şirvanlı 391 oy aldı.

Sabah saatlerinde Kayseri Adliyesi'nde başlayan ve Fevzi Konaç ile Murat Şirvanlı'nın çekiştiği seçimlerde, 782 oy kullanıldı. Mesai saati bitimi sonrasında yapılan oy sayımlarında Murat Şirvanlı 391 oy alırken, Fevzi Konaç ise 371 oy aldı.
Murat Şirvanlı, seçim sonrasında yaptığı açıklamasında, "Resmi olmayan sonuçlarla çok az bir farkla kazandım. Bayrağı daha ileriye götürmeye çalışacağım. Daha iyi hizmet etmek için çalışacağım. Kayseri halkı için ve Baro için gerekli çalışmaları yapacağım" diye konuştu.
Fevzi Konaç ise, uzun süredir bir gayret içinde olduğunu belirterek, "Çok güzel çalışmalar yaptık. Meslektaşlarım bunun devamını dileselerdi sonuç bu şekilde çıkmayacaktı. Meslektaşlarım yeni kararlar yeni çalışmalar istedi demek ki. Başkanlık bayrağını seçilen arkadaşlarımın da daha iyi yerlere götüreceğini düşünüyorum. Elimizden gelen tüm yardımı yapacağız" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile