Bartın'dan Gürcistan Ve Azerbaycan'a Mobil Beton Santrali İhracatı

Bartın'dan Gürcistan Ve Azerbaycan'a Mobil Beton Santrali İhracatı

Bartınlı İnşaat Mühendisi Tarık Ustaoğlu geliştirdiği model ile Gürcistan ve Azerbaycan'a mobil santral ihracatı gerçekleştirdi.

1985 yılından beri Bartın'da başarılara imza atarak faaliyetine devam eden Bartın Ustaoğlu Makine yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Gürcistan ve Azerbaycan'a UMP 60'lık Mobil Beton Santrali ihraç eden Bartın Ustaoğlu Makine iç piyasada da önemli projelerde adından söz ettiriyor. Bartın Ustaoğlu Makine iç piyasada ise Türkiye'nin göz bebeği projesi olan Eskişehir-İstanbul hızlı tren hattının betonlarını karşılayan Nuh Çimento'nun "Mekece Tüneli" şantiyesine Mobil Beton Santralinin satışını gerçekleştirdi. "Ülkemiz için Dünyaya satıyoruz" sloganıyla makine üretimi gerçekleştirdiklerini anlatan Bartın Ustaoğlu Makine Şirket yetkilisi İnşaat Mühendisi Tarık Ustaoğlu sloganlarının hayata geçerek insanlara daha fazla istihdam ve ülkeye daha fazla döviz getirmenin çabası içerisinde olduklarını söyledi. İlerleyen günlerde daha güzel gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren Ustaoğlu, "Gürcistan, Azerbaycan ve Nuh Çimento'ya saatte 60 metreküplük hazır beton üretebilme özelliğine sahip UMP 60'lık Mobil Beton Santrali satışı gerçekleştirdik. UMP 60'lık Mobil Beton Santralleri özellikle de HES projeleri, demiryolu ve tünel projeleri gibi büyük yatırımlarda sağladığı avantajlar nedeniyle tercih ediliyor. Mobil Beton Santralinin yapımında emeği bulunan tüm personelime teşekkür ediyorum. Her şeyi ülkemiz ve Bartın için yapıyoruz" dedi.
SAATTE 90 METREKÜP HAZIR BETON ÜRETİLİYOR
Mobil beton santralinin nakliye ve montaj avantajını, sabit beton santralinin verim ve kararlılığıyla birleştirdiklerini açıklayan Tarık Ustaoğlu, çalışmalarının ürünü minimum altyapı harcaması olan UMP-60 ve UMP-90'lık beton santralleriyle saatte 90 metreküp beton üretimi gerçekleştirdiklerini vurguladı. Ustaoğlu, "Mobil beton santrallerimiz 60 ve 90 metreküp olmak üzere iki farklı kapasitede üretilmektedir. Geçici saha yerleşimi için minimum altyapı harcayan mobil beton santralleri, bir çekiciyle nakledilebilir. Sık sık yer değiştirmesi gereken şantiyelerde tercih edilmektedir" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile