Bartın Valisi Savur'un Açıklaması

Bartın Valisi Bülent Savur, ''Bölücü terör örgütünün düzenlediği saldırılarda verdiğimiz şehitler, bayram sevincini buruk geçirmemize neden oluyor'' dedi.

Savur, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramları gerçek anlamıyla bayram yapan etkenin bu günlerde yaşanılan manevi duygular olduğunu belirtti.

Bayramların, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet duygularının harekete geçmesi için vesile olduğunu ifade eden Savur, şunları kaydetti:

''Bu özel günler, küslerin barışması, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Bu bayram benim için de özel bir anlam taşıyor. Yeni görevimin ilk günlerini, vatanımızın en güzel köşelerinden birinde Bartın'da, sizlerle geçiriyorum ve bundan çok mutluyum. Ne var ki ülkemiz, mutluluklarımıza gölge düşüren olaylara sahne oluyor. Bölücü terör örgütünün düzenlediği saldırılarda verdiğimiz şehitler bayram sevincini buruk geçirmemize neden oluyor, bizleri derinden yaralıyor. Bu saldırılar karşısında birlik ve beraberliğimizi, pekiştirmeli, bizi bölmeye çalışan şer güçlere fırsat vermemeliyiz. Bu kutsal günler inanıyorum ki, dayanışmamızı arttırmamız, beraberliğimizi güçlendirmemiz için bize manevi açıdan destek olacaktır.''

Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Nurhan Çorlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile