Basaksehir Belediyesi'nden Görme Engelliler Için Anlamli Etkinlik

Basaksehir Belediyesi'nden Görme Engelliler Için Anlamli Etkinlik

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasi çerçevesinde Necip Fazil Kisakürek Kültür Yasam Parki’nda düzenlenen etkinlige katilan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Birlikte güzel, birlikte anlamliyiz” dedi.

Basaksehir’de Iyilik Zamani (BIZ) ekipleri, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasi’nda görme engellilerin günlük hayatta yasadigi zorluklara dikkat çekmek için anlamli bir çalisma gerçeklestirdi. Necip Fazil Kisakürek Kültür Yasam Parki’ndaki etkinlige Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu da katildi.

“Sakarya Türküsü”nü seslendirdi

Baskan Kartoglu, empati parkurunu deneyimledi. Basaksehir’in en özel ilçe sakinleriyle sohbet eden ve yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Kartoglu, “Senin Sesin, Benim Kitabim” projesi kapsaminda Necip Fazil Kisakürek’in “Sakarya Türküsü”nü de seslendirdi.

“Hayat paylastikça güzel”

En özel komsulariyla her zaman yakin temas halinde olduklarini belirten Baskan Kartoglu, “Farkindalik çalismalarimizla Basaksehirli komsularimizin hayatina deger katiyoruz. Görme engelli komsularimiz için Basaksehir Engelsiz Yasam Merkezi’mizde birçok aktivite ve program düzenliyoruz. Her zaman ‘Hayat paylastikça güzel’ diyoruz. Burada en önemlisi empati yapmak. Kendimizi karsimizdaki kisinin yerine koydugumuzda, ne kadar hassas olmamiz gerektigini çok daha iyi bir sekilde anlayacagiz. Birlikte güzel, birlikte anlamliyiz. Yan yana, omuz omuza her seyin üstesinden birlikte gelmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile