Basaksehir'de Özel Güvenlik Personeline Anlamli Etkinlik

Basaksehir'de Özel Güvenlik Personeline Anlamli Etkinlik

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Özel Güvenlik Günü ve Haftasi çerçevesinde, Basaksehir Belediyesi bünyesinde görev yapan özel güvenlik görevlileriyle bir araya geldi. Samlar Tabiat Parki’ndaki piknikte renkli görüntüler yasandi.

Basaksehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin huzur ve güvenligi için görev yapan özel güvenlik personeline yönelik anlamli bir etkinlik düzenlendi.

Özel Güvenlik Günü ve Haftasi vesilesiyle Samlar Tabiat Parki’nda düzenlenen piknikte, belediye bünyesindeki özel güvenlik personeli ve aileleri bir araya geldi. Üçüncüsü düzenlenen bulusmaya Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu da katildi.

Basaksehir’in huzur kösesi Samlar Tabiat Parki’nda mesai arkadaslariyla bir araya gelmekten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Kartoglu, “Komsularimizin mutlulugu, huzuru ve güvenligi ile kamu düzeni için 7/24 anlayisiyla 365 gün görev yapan mesai arkadaslarimin Özel Güvenlik Haftasi’ni tebrik ediyorum. Emekleriniz, özverili çalismalariniz ve sehrimize kattiginiz degerlerden dolayi tesekkür ediyorum. Basaksehir’mizin huzuru ve güveni, komsularimizin mutlulugu için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile