Basaksehir'de Sohbetler Demli, Çocuklar Keyifli

Basaksehir'de Sohbetler Demli, Çocuklar Keyifli

Istanbul Basaksehir Belediyesi, komsuluk iliskilerini gelistirmeye yönelik "Çaya Geldik" etkinligi ile Basaksehirli komsulari bir araya getiriyor. Bir yandan çay esliginde sohbetler edilirken, diger taraftan Basaksehirlilere ilçe genelinde yapilan çalismalar anlatiliyor.

Basaksehir Belediyesi’nin, komsular arasindaki diyalogu artirmak ve unutulmaya yüz tutan komsuluk kültürünü yeniden canlandirmak için, baslattigi "Çaya Geldik" etkinliginin bugünkü adresi Basaksehir Konaklari oldu. Düzenlenen etkinlige site sakinleri yogun ilgi gösterdi.

Sohbetler çayla demleniyor

Büyükler çay ikrami esliginde keyifli sohbetler ederken, çocuklar sahne sovlariyla doyasiya eglendi. Etkinlik alaninda, Basaksehir Kadin Aktivite Merkezi (BAKMER) tarafindan Basaksehirli kadinlara diyetisyen hizmeti verildi.

Uzman ekipler tarafindan cilt ve saç bakim analizi yapildi. Basaksehir Belediyesi Iletisim Merkezi (BIKOM) personeli de, hem talepleri aldi hem de ilçe sakinlerine yapilan projeler ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Geri dönüsümün önemi anlatildi

Etkinlikte site sakinlerine, Avrupa’ya örnek olan “Sifir Atik, Güzel Gelecek” projesi de anlatildi. Yapilan geri dönüsümün çalismalari hakkina bilgi verildi.

Etkinlik alaninda yer alan “Bisikletçi Amca” ise çocuklarin bisikletlerini tamir etti. Yaz aylari boyunca devam edecek “Çaya Geldik” etkinligi, haftanin belli günlerinde farkli sitelerde gerçeklestirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile