Basaksehir Living Lab Girisimcilik Ekosistemi'nde Hizla Büyüyor

Basaksehir Living Lab Girisimcilik Ekosistemi'nde Hizla Büyüyor

Basaksehir Belediyesi bünyesinde 10 yil önce hayata geçirilen Basaksehir Living Lab Kuluçka Merkezi, girisimcilik ekosistemindeki büyümesini sürdürüyor. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Avrupa’nin inovasyon sehirlerinden biri olan Basaksehir’de 2023 sonuna kadar girisimcilerimizin ve startup’larin gelismesine yönelik hizlandirma programlari gerçeklestirecegiz” dedi.

Girisimcilik ekosisteminin en önemli inovasyon ve teknoloji merkezi olan Basaksehir Living Lab Kuluçka Merkezi, girisimcilik ekosistemindeki büyümesini sürdürüyor. Globallesme odagindaki yeni dönemde, gerçeklesecek programlarla kuluçka merkezinin hedefleri de genisliyor. Yil sonuna kadar yapilacak olan çalismalar ve belirlenen yol haritasina iliskin düzenlenen Basaksehir Living Lab Kuluçka Merkezi Kick-Off töreni’ne Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’nun yani sira, Cumhurbaskanligi Finans Ofisi Finansal Teknolojiler Yöneticisi Gencay Karaman, ITÜ Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp ile Kastamonu Entegre Global Is Planlama ve Inovasyon Direktörü Dr. Hüseyin Güler katildi.



“Türkiye yüzyilinda teknoloji hamlemize omuz verecegiz”

Basaksehir Living Lab’in kapilarini sonuna kadar girisimcilik ekosistemine açildigini ifade eden Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Avrupa’nin inovasyon sehirlerinden biri olan Basaksehir’imizde, 2023 sonuna kadar girisimcilerimizin ve startup’larin gelismesine yönelik hizlandirma programlari gerçeklestirecegiz. Adim attigimiz Türkiye yüzyilinda teknoloji hamlemize omuz verecegiz. Bugün sadece Türkiye’de degil, Avrupa’daki yerel yönetimlere de örnek olan, öncü bir belediyeyiz” dedi.



“Girisimcilerin fikirleri bize güç katiyor”

Basaksehir Living Lab’de dijitallesme yolculuguna hiz kesmeden devam ettiklerini belirten Baskan Kartoglu, “Hayatin her alanindaki teknoloji ve inovasyon çalismalarimizla geçen yil tarihi bir basariya imza attik. Bu yolculugumuzda girisimcilerimiz en büyük gücümüz. Fikirleri, çalismalari ve projeleri gücümüze güç katiyor. El ele verecegiz, ülkemiz ve milletimiz için büyük hedeflere hep birlikte yürüyecegiz. Girisimcilerimizin yanindayiz ve her zaman destek olacagiz. Elimizdeki tüm imkânlari seferber ederek girisimcilerimiz için yeni ufuklar açmak istiyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile