Basaksehir Yeni Medya Akademi, çalismalarina devam ediyor. Basaksehir Dublaj Okulu ve Radyo Akademi’de yeni dönem dersleri basladi.
Dublaj Okulu ve Radyo Akademi’de egitim alan ögrenciler dizi, film ve radyoya sesleriyle katki saglayacak.
Dublaj ve radyonun ustalari Basaksehir’de egitim veriyor
Dublaj Okulu’nda sektörün önemli isimleri kursiyerlere deneyimlerini aktaracak. Dublaj ve seslendirmede Ugur Babürhan, reklam ve fragman seslendirmelerinde Ibrahim Elden, diksiyon ve etkili konusmada ise Tevfik Sütay, yeni dönemde yer alarak 20 kursiyeri dublaj sektörüne kazandiracak. Radyo Akademi’de de Süper FM’den Dogancan Özadli prodüksiyon ve program teknikleri, Kral FM’den Kanki Canbaz radyoda program yapimciligi, TRT’den Tayfun Öcal radyoda haber teknikleri, TGRT Haber’den Gözde Altintepe diksiyon, Akif Özcan kurumsal iletisim ve reklamcilik, Yonca Baygin ise radyo tarihi ve Podcast derslerinde 20 kursiyerle tecrübelerini paylasacak.
Dublaj Okulu ile sektörde ses çesitliligi artacak
Dublaj sektöründe yer alan isimlerinden Ugur Babürhan, “Basaksehir Dublaj Okulu, bu ise gönül vermis insanlari sektörün önemli isimleriyle bulusturulup, dublaja yeni yeteneklerin katilmasina ve ses çesitliliginin daha da arttirilmasinda önemli bir faydasi olacagina inaniyorum. Kursumuzda kadin katilimcilarin daha yogun olmasi bize mutluluk veriyor. Özellikle dublajda kadin seslerinin çesitliligini zenginlestirmek her sektörde oldugu gibi dublaj sektöründe de önemli. Dublajda kadinlarla birlikte çogalarak büyümeyi hedefliyoruz” dedi.
“Egitimler çok keyifli”
Dublaj Okulu ögrencisi Yeliz Gökbas, “Basaksehir Belediyesi’ne çok tesekkür ediyorum. Bizlere böyle bir firsat sundular. Egitimlerimiz keyifli geçiyor. Çok faydali oldugunu düsünüyorum. Herkesin bu egitimlere katilmasi gerekir. Hocalarimiza ayrica tesekkür ediyorum. Dublaji çok seviyorum. Ayrica degerlendirmek istedim. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’na da çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. Enes Malik Bayraktar ise Basaksehir Dublaj Okulu’nun kendisi için büyük bir firsat oldugunu söyledi.
“Imkanlar ve ortam çok güzel”
Radyo Akademi ögrencisi Okan Gürel, “Derslerimiz ilk gün olmasina çok güzel basladi.
Sektörden isimlerin burada ders veriyor olmasi bizlere daha fazla sey katacaktir. Buradaki imkanlar ve ortam da çok güzel. Severek ilerleyecegimizi düsünüyorum. Burada Radyo Basaksehir’de yayin yapmak istiyorum. Büyük bir radyo stüdyosu, radyo araci var. Bunlar beni cezbetti” seklinde konustu.
Öte yandan, Basaksehir Belediyesi’nin yürüttügü Yeni Medya Akademi, Gazetecilik ve Yeni Medya Akademi ve Sinema Okulu’nda egitimler sürüyor.
Basaksehir Radyo Ve Dublaj Akademilerinde Yeni Dönem Basladi
Basaksehir’de Yeni Medya Akademi’de egitimler ilgiyle sürüyor. Basaksehir Radyo Akademi’de yedinci, Dublaj Okulu’nda ikinci dönem basladi. Alaninda uzman isimlerin verdigi egitimlerle sektöre yeni sesler kazandirilacak.



















