Basaksehir Tiyatro Akademisi Dönem Finali Yapti

Basaksehir Tiyatro Akademisi Dönem Finali Yapti

Basaksehir Tiyatro Akademisi’nde 9 ay süren egitimlerini tamamlayan ögrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Akademi ögrencileri, sahneledikleri dört oyunla konuklara unutulmaz bir aksam yasatti.

Basaksehir Tiyatro Akademisi’nin yetenekli oyuncu adaylari egitimlerini basariyla tamamladi. 9 ay boyunca usta tiyatroculardan sahnenin inceliklerini ögrenen Basaksehirli gençler için sertifika töreni düzenlendi.

Emin Saraç Kültür Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen programa Basaksehir Kaymakami Ugur Turan, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Basaksehir Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Çoskun, usta sanatçi Cengiz Küçükayvaz, Basaksehir Tiyatro Akademisi egitmenleri ve ögrencilerin aileleri katildi.

Genç yildizlar, sahne performanslariyla unutulmaz bir aksama imza atti.

Ögrencilerden 4 oyun

Akademi ögrencileri, sertifika töreni öncesinde dört oyun sahneledi. Ilk olarak “Adam Asmaca” oyunu ile sahneye çikan genç tiyatrocular, daha sonra “Tiyatro Provasi”, “SinsirellaCirrik Kusu” ve “Göster Kimligini Sükran” oyunlariyla yeteneklerini sergiledi. Basaksehirli gençler, performanslariyla konuklardan büyük alkis aldi. Basaksehir Tiyatro Akademisi’nden mezun olan ögrenciler, sertifikalarini Baskan Kartoglu’nun elinden aldi. Baskan Kartoglu, tiyatroya önem verdigini belirterek, gençleri tebrik etti.

“Basaksehirli isterse üretir”

Tiyatroya gönül veren gençlerin büyük emek verdigini dile getiren Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Bugün çok güzel bir seye sahitlik ettik. Basaksehirli isterse üretir.Buradaki basarili oyunlarin baska ilçelere de tasinmasini istiyorum. Her bir tiyatrocu kardesime çok tesekkür ediyorum“ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile