BASAMAK Kurslarina Yeni Yilda Da Ilgi Büyük

BASAMAK Kurslarina Yeni Yilda Da Ilgi Büyük

Bayrakli Belediyesinin BASAMAK çatisi altinda topladigi kültür-sanat ve hobi kurslarina yeni yilda da ilgi büyük oldu. 16 bransta açilan kurslara 2 bine yakin çocuk ve genç katilirken, bu sayinin yil içinde 5 bini bulacagi belirtildi.

‘Herkes için sanat’ anlayisiyla yola çikan Bayrakli Sanat ve Müzik Akademisi, yeni yilda da büyük ilgi gördü. Bu kapsamda, kültür-sanat ve hobi kurslariyla binlerce kisiye yeteneklerini kesfetme ve gelistirme imkani sunan Bayrakli Belediyesinin, 16 bransta açilan kurslarina 2 bine yakin kisi katilirken, bu sayinin yil içinde 5 bine çikacagi belirtildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Farkli branslardaki kurslarimizla çocuklarimizin ve gençlerimizin kisisel gelisimine katki sagliyoruz. Gelecege yön verecek aydinlik yeni nesiller yetistiriyor, çocuklarimiza sanatla iç içe büyüme imkani sunuyoruz. Onlarin sayesinde Bayrakli kültür ve sanatin baskenti oldu. Yetiskinler için de hobi kurslari düzenliyoruz. 7’den 70’e herkesi atölyelerimize katilmaya bekliyoruz” dedi.

BASAMAK çatisi altinda; Ingilizce, gitar, görsel sanatlar, piyano, halk danslari, Türk halk müzigi, Türk sanat müzigi, satranç, keman, astronomi ve uzay bilimleri, robotik kodlama, eglenceli matematik, baglama, tiyatro ve yetiskinler için de mandolin kurslari düzenleniyor. 12 farkli merkezde vatandasla bulusan atölyeler için kayit ve detayli bilgiye, 477 20 00 (2565-2571) telefon numarasindan ulasilabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile