Başarılı öğrenciler, yaz kampında stres atacak

Ankara'nın Etimesgut Belediyesi, başarılı öğrencileri hem ödüllendirmek hem de motivasyonlarını artırmak amacıyla okullarında başarılı 100 öğrenciyi y

Ankara'nın Etimesgut Belediyesi, başarılı öğrencileri hem ödüllendirmek hem de motivasyonlarını artırmak amacıyla okullarında başarılı 100 öğrenciyi yaz kampına götürüyor. 1- 8 Ağustos tarihleri arasında Fethiye'de gerçekleştirilecek yaz kampına, Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile Etimesgut'ta yaşayan ve okullarında başarılı olan 100 lise öğrencisi davet edildi.

Türkiye'nin tatil bölgelerinden biri olan Fethiye'de gerçekleştirilecek kampta öğrenciler hem tatil yapacak hem de sosyal, kültürel aktivitelere katılarak kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Öğrenciler arası kaynaşma ve kollektif çalışabilme becerisinin geliştirilmesi hedeflenen kamp, 1 hafta sürecek. 1- 8 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek kampa lise son sınıfa takdirname ile geçenler ile bu yıl takdirname ile mezun olan öğrenciler katılacak. Önümüzdeki yıl birçoğu üniversiteye başlayacak gençler ile lise son sınıfa geçerek üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, birçok konuda fikir alışverişinde bulunarak başarılarını ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Etimesgut Belediyesi'nin Fethiye Yaz Kampı'na katılmak isteyen 11. sınıf öğrencileri ile 12. sınıfı bitirerek mezun olan öğrenciler, takdir belgeleri ile birlikte Etimesgut Kent Konseyi'ne başvurabilecek.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile başarılı öğrenciler için yaz kampı düzenleyeceklerini belirterek, "Başarıyı ödüllendirmek öğrencilerimizin motivasyonlarını ve çalışma şevklerini artırmaktadır. İlçemizde yaşayan ve 11. sınıfı takdir belgesi ile geçen 100 başarılı öğrencimizi Fethiye kampında buluşturacağız. Öğrencilerimiz 1 hafta boyunca hem dinlenecek, hem bilgilerini paylaşacak, hem de birbirleri ile olan diyaloglarını artıracaklar." dedi.

Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi, geçtiğimiz sömestri tatilinde de Kızılcahamam'da kış kampı düzenlemişti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile