Başarılı Öğrencilere Giysi Yardımı

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, SBS'de başarı sağlayan ve maddi durumu yetersiz olan 6, 7 ve 8.ci sınıf öğrencilerine giysi yardımı yaptı.

Valilikte yapılan yardımda 210 öğrenciye spor giysilerinin bulunduğu poşetler Vali Ramazan Sodan, Vali Yardımcısı Aydın Börü ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Öztuncer tarafından verildi. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Vali Sodan, en iyi yatırımın çocuklara yapılan eğitim yatırımı olduğunu söyledi.
Vali Sodan, "Sağlıklı bir toplum; bedensel, ruhsal, sosyal yönden sağlıklı bireylerde oluşur. Bireylerin tüm yönleriyle sağlıklı olabilmesi ise, çocukların çok yönlü gelimine ve eğitimine önem vermek ve kaynak ayırmakla mümkündür. Her yönden sağlıklı yetişmiş bir çocuk, gelecekte yaratıcı, üretici, çok yönlü düşünebilen, yaratıcı ve bilimsel problem çözme gücü yüksek, etkili iletişim kurabilen kendisi ve çevresiyle barış içinde yaşayabilen, kendisini gerçekleştirmiş mutlu bir yetişkin, hak ve
sorumluluklarını bilen nitelikli bir vatandaş olacaktır. Sağlıklı yetişmiş çocuk değer yaratmaya adaydır. Toplumun gelişebilmesi, sağlıklı bireylerden oluşması ile mümkündür. Sağlıklı ve nitelikli eğitimden yoksun çocuk ise, toplumun mutsuzluk kaynağıdır ve gelişmesini önleyecek en önemli faktördür" dedi.
Vali Sodan ayrıca, öğrencilere kötü alışkanlıklardan uzak durun uyarısında bulunurken, öğrencilerin aldıkları hediye karşısında mutlu oldukları gözlendi. Öğrenciler, kendilerine hediye veren Vali Ramazan Sodan'ın elini öptü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile