Basarili Sporcular Bursla Ödüllendirildi

Basarili Sporcular Bursla Ödüllendirildi

Adana’nin Kozan ilçesinde spor egitim merkezinde güres, atletizm ve çesitli branslarda derece alan sporcular, burs ve egitim destegi ile ödüllendirildi.

Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürsat Gültekin, Kozan Kaymakamliginda düzenlenen törende, basarili ögrencilere Gençlik ve Spor Bakanligi’nin burs müjdesini verdi. Gültekin, "Bu sene ögrencilerimizi branslarinda seçerek egitimlerini basarili sekilde devam etmeleri açisindan ortaokulda okuyan ögrencilerimiz 465 TL, lisede okuyan ögrencilerimiz 870 TL burs alacaklar. Kirtasiye ve okul malzemeleri Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan karsilanacak" dedi.

Kozan Kaymakami Bahattin Alp Arslanköylü’de ögrencilerin spor ve sanat alaninda kendilerini gelistirmeleri ile basariya kostuklarini ifade ederek, "Gençlik ve Spor Bakanligimizin destekledigi sporcularimiz bizler için örnek teskil edecek ve arkasindan gelenleri spor faaliyetlere yönlendirmede etkili olacaktir. Bu noktada aileler de üstlerine düsen görevleri yerine getirip çocuklarini sonuna kadar basarili oldugu alanda destek vermelidir. Ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Buglem Ecem Balkim U 11 Türkiye sampiyonu, Kardelen Erol ortaokullar arasi Türkiye ikincisi, U- 13 Türkiye ikincisi, Cansu Özdemir liseler arasi Türkiye ikincisi U-13 Türkiye ikincisi, Elif Kübra Alkis U-11 Türkiye üçüncüsü, Aslinur Arslan U-11 Türkiye üçüncüsü, Tugba Özden yetenek taramasi 2000 kisiden ilk 10’a giren basarili ögrenci oldugu için burs almaya hak kazandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile