'Başarıyı Değerlendirme Ve Ödüllendirme' Toplantısı

'Başarıyı Değerlendirme Ve Ödüllendirme' Toplantısı

Karabük'ün Safranbolu İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, "Başarıyı Değerlendirme ve Ödüllendirme" toplantısı düzenlendi.

Kız Meslek Lisesi salonunda yapılan törene; AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İlçe Kaymakamı Gökhan Azcan, 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Özcan'ın yanısıra daire amirleri, emekli eğitimciler ve öğretmenler katıldılar. Kaymakam Gökhan Azcan, ufuklara aydınlıkla bakan ve emin adımlarla ilerleyen gençlerin, gelecekleri olacağını söyledi. Yaşanılan çağda toplumun olmazsa olmazlarının genç beyinler olduğundan beyinlerinin ilim, irfanla dolması gerektiğini anlatan Azcan, "Burada önemli olan başarı için atılan adımlardır. Başarı bu milletin başarısıdır. Yarın bu milletin yarınıdır. Yarına fayda sağlayacak çocuklarımız hepimizin çocuklarıdır. Türkiye yarına çok güçlü girecektir, buna inancımız tam. Yarın işsizlik oranının daha az, istihdam açısından çok kaliteli insana ihtiyacımız, Türk insanının sadece ülkemizde değil dünyada da daha önemli emsal olacağını samimiyetle paylaşıyorum. Türkiye, kalkınan ülkedir. Dünya yetişmiş insan gücü açısından aç durumdadır. Biz yabancı diller bilen, teknolojisine sahip genç nesiller yetiştirmek durumundayız. İlime, ilim adamına önem verme açısından engin bir kültürden gelmekteyiz. Yarın için sizlerin önderliğinde altın harflerle yazılacak bilim insanları yetiştireceğimizi düşünüyorum. 2011 yılında eğitimde zirveye ulaşacağız. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.
Toplantıda, Safranbolu'da 43 branş ve sınıf öğretmeni, SBS'de ilk üçe giren okullar, ÖSS'de il genelinde başarı gösteren orta öğretim okulları ile hazırlık kursları açan Safranbolu Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür belgesi verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile