Başbakan Antalya'ya Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 7 Ağustos Cumartesi günü Antalya'ya geliyor.

12 Eylül 2010 günü gerçekleştirilecek halkoylaması için 35 ilde miting yaparak, Anayasa değişikliği için 'Evet' deme gerekçelerini meydanlara inerek halka anlatan Başbakan Erdoğan, 7 Ağustos günü öğle saatlerinde Isparta'da, saat 17.00'de ise Antalya'da mitinge katılacak.
Başbakan'ın Antalya mitingi için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos Cumartesi günü Antalyalı hemşehrilerimizle kucaklaşacak. İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızla birlikte Başbakanımızın Antalya mitingi için hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
İl Başkanı Samani, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kepez Kapalı Spor Salonu yanındaki alanda Antalyalılar ile buluşacağını belirterek, "Bizim halkoylamasında Anayasa değişikliğine 'Evet' demek için 40 nedenimiz var. Başbakanımız her platformda bu nedenleri anlatıyor. Antalyalı hemşehrilerimizi, 7 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Kepez Kapalı Spor Salonu yanındaki alanda Başbakanımız ile kucaklaşmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile