Başbakan Erdoğan’a Taziyeler Devam Ediyor

Başbakan Erdoğan’a Taziyeler Devam Ediyor

Annesi Tenzile Erdoğan’ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a taziye ziyaretleri devam ediyor.

Siyaset, spor ve sanat dünyasından önemli isimler Kısıklı’daki taziye evine gelerek başsağlığı dileklerini Erdoğan ailesine iletiyor.
Özel bir hastanede tedavi gören annesi Tenzile Erdoğan’ı kaybeden Başbakan Erdoğan, taziyeleri Kısıklı’daki evinde kabul ediyor. Sabah saatlerinden itibaren siyaset, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine gelerek başsağlığı dileklerinde bulundu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sabah saatlerinden itibaren Erdoğan’ın yanında olurken, eski Meclis Başkanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, eski futbolcu Rıdvan Dilmen, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, tv programcısı Acun Ilıcalı, sanatçı Mustafa Topaloğlu, Fenerbçe eski Başkanı Ali Şen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Erdoğan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bu arada, Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinde yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor. Evin etrafında güvenlik önlemlerini artıran polis, şüpheli gördüğü kişilerin kimlik bilgilerini kontrol ediyor.
Öte yandan, yarın öğlen vaktinde Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazında aşırı yoğunluk sebebiyle basın mensuplarının cami avlusuna alınmayacağı öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile