Başbakan Erdoğan Açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Büyüyen, gelişen, yıldızı daha da parlayan Türkiye'nin vizyoner tutumuna yaraşır bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Ajansı'nın önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projelerle ülkemizin uluslararası itibarını daha da güçlendireceğine inanıyorum'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e bir kutlama telgrafı gönderdi.

Erdoğan'ın telgrafı şöyle:

''Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı İstiklal Mücadelemiz boyunca milletimizin en güçlü seslerinden biri olmuş, haklı davamızın bütün dünyaya duyurulmasını sağlamıştır.

Kamuoyunu aydınlatma görevini o dönemden bu yana başarıyla sürdüren Anadolu Ajansı, zamanın ruhuna uygun biçimden kendini sürekli yenilemeyi başarmış, yaygın haber ağı, hızlı ve tarafsız haber akışıyla ilkeli ve sorumlu tutumuyla habercilik alanında güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Büyüyen, gelişen, yıldızı daha da parlayan Türkiye'nin vizyoner tutumuna yaraşır bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Ajansı'nın önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projelerle ülkemizin uluslararası itibarını daha da güçlendireceğine inanıyorum.

Bu düşüncelerle Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile