Erdoğan Avcı'nın kararnamesini imzaladı

Erdoğan Avcı'nın kararnamesini imzaladı

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın merkeze alınmasıyla ilgili kararnameyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da imzaladı.

"Haliç'te Yaşayan Simonlar" adlı kitabıyla gündeme gelen Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın merkeze alınmasıyla ilgili kararnameyi, Başbakan da imzaladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avcı "Bir hafta izin sürem var. Kitabımın imza gününe katılacağım" dedi.

Ankara- İçişleri Bakanı Beşir Atalay katıldığı bir televizyon kanalında Hanefi Avcı'nın merkeze çekilmesine ilişkin kararnamenin Başbakan Erdoğan tarafından imzalandığını söyledi.

Atalay, İstanbul'dan bugün Ankara'ya gelecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzasının ardından kararnamenin bugün yürürlüğe gireceğini söyledi.

Avcı: Bir hafta izin sürem var

Konuyla ilgili açıklama yapan; Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, merkeze alınmasıyla ilgili hazırlanan kararnamede bir sorun olmayacağını düşündüğünü belirtti.

İzinde olduğu süre içinde Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz'ın bu göreve vekalet edeceğini ifade eden Avcı, ''Bir hafta izin sürem var. İzin süremde eşyalarımı toplayacağım. Bu arada bir kitap evinin isteği üzerine yarın yazdığım kitabımın imza gününe katılacağım'' dedi.

Avcı, konuşmasının ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile